Jelly

P1020023 (640x480)In mijn jeugd hield ik een dagboek bij. Meestal schreef ik als er iets was wat me raakte, als een soort natuurlijke behoefte om alles op een rijtje te zetten. Later met vakanties en reizen ontdekte ik dat schrijven zoveel meer was dan dat. Eerst door brieven en in een reisdagboek te schrijven en daarna via een weblog.

Meer en meer ontdekte ik dat de behoefte van het reizen te maken had met mijn innerlijke reis: wie ben ik? Anderen zeiden vroeger weleens je bent zo zoekende. Dat klopt. Het is vooral het leven onderzoeken wat ik doe. Het leven dat zoveel kleuren heeft.

Ik ontdekte hoe fijn het is om schrijvend alle kleuren te ontdekken. Met dat schrijven wou ik meer doen. Zodoende deed ik een cursus journalistiek schrijven en een gedeelte van de HBO journalistiek. Ergens bleef het knagen… Totdat ik in 2012 de cursus ‘Luisteren naar je pen ©’ bij Christine de Vries volgde. Hier werd ik enthousiast van! Dit schrijven lag dicht bij mij. In 2014 heb ik de trainersopleiding ‘Luisteren naar je pen©’ afgerond.

De creatieve manier van schrijven inspireert me keer op keer, het is een onuitputtelijke bron die elke keer verrast. Graag deel ik dit met jou!

Met vriend en zoontje woon ik samen in Zwolle. In mijn dagelijkse leven werk ik als coördinator van een taalmaatjes project bij Humanitas.